QUI SOM?

 

L’Associació Napoleònica Valenciana, fundada l’abril de 2003, té la seua seu a Algemesí (València), i es dedica inicialment a l’estudi, divulgació cultural i recreació històrica de l’època napoleònica i la Guerra de la Independència en la Comunitat Valenciana. En l’actualitat, l’associació també recrea, a més de l’època napoleònica, diverses unitats militars, campaments d’època i població civil dels segles II al XVIII en tot el territori espanyol.

Accedir a la secció L’ASSOCIACIÓ

__________________________________________

Encara que l’Associació Napoleònica Valenciana, en els seus començaments, recreava exclusivament l’època napoleònica, a partir de 2007 ha anat abastant altres èpoques històriques, des del Món Antic fins a finals del segle XIX. Però, a banda de la recreació històrica, algunes de les nostres activitats requereixen representar altres temàtiques molt diferents per a mercats, rodatges i diversos esdeveniments, incloent-hi gèneres de fantasia i fins i tot futuristes.

Accedir a la secció TEMÀTIQUES

__________________________________________

Més enllà de les activitats i temàtiques desenvolupades, el major valor de l’associació és el capital humà que mou. Entenem el nostre grup i activitat com un mitjà important de divulgació i entreteniment per al públic, però també com una afició amb la qual gaudim tots els participants i fomenta la germanor. Com a agraïment a tots els membres de l’associació i col·laboradors, volem fer un xicotet esment a cadascun d’ells i elles.

Accedir a la secció LA NOSTRA GENT

 

______________________________________________________________________

 

POT CONSULTAR ACÍ ELS

 

ÚLTIMS ESDEVENIMENTS I NOTÍCIES

 

 

______________________________________________________________________

 

 

 

NECESSITA MÉS INFORMACIÓ?

 

CONTACTE

 

DIRECCIÓ: 
Avinguda País Valencià, 12 
46680 Algemesí (València)

​CORREU ELECTRÒNIC
asocnv@gmail.com

TELÈFON
626008996 (Joaquín Blasco)